80-jarigen en afscheid spelers/grensrechter

Afgelopen zaterdag, na de wedstrijd tegen VVT, werden nog een aantal mensen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet.

Als eerste werd er tijd en aandacht besteed aan 2 mensen die onlangs de 80-jarige leeftijd hebben bereikt. Twee zeer trouwe supporters van het 1e elftal. Namens het 1e elftal kregen Gjalt Zandbergen en Japke Kooistra een bos bloemen. Ook via deze weg nog van harte!!

Daarna was de 1e selectie aan de beurt. Gerrit Jagersma stopt na dit seizoen als speler van het 1e elftal. Na een aantal jaren actief te zijn geweest, in combinatie met een periode aanvoerder, wil Gerrit zich meer richten op hardlopen. Zoals Marco in zijn “speech” aangaf, is het doel van Gerrit om een marathon te gaan lopen en Marco heeft de deal nu liggen met Gerrit dat dit tot uitvoering moet gaan komen.
Gerrit, dank voor de vele jaren inzet voor het 1e elftal en hopelijk zien we je bij de B-selectie of het sportpark als toeschouwer!

Als 2e mocht Pieter Niewijck zich melden. Pieter heeft zich de afgelopen jaren ingezet in de technische staf. Jaren is hij leider geweest en daarna heeft hij het vlaggetje overgenomen als grensrechter. Afgelopen seizoen heeft Pieter al een stapje teruggedaan en het vlaggetje overgedragen aan zijn zoon Thom.
Pieter, dank voor de afgelopen jaren inzet en ondersteuning bij het 1e elftal en hopelijk zien we je nog regelmatig op het sportpark als fanatieke supporter!

Vanuit de spelersgroep heeft ook Arjan Storm aangegeven na dit seizoen te stoppen als speler. Met zijn snelheid leek het net alsof de tegenstander stilstond. Tevens was Arjan een speler die op meerdere plekken op het veld inzetbaar was.
Arjan, dank voor je inzet voor het 1e elftal en we hopen je misschien nog te zien bij de B-selectie en anders op het sportpark als toeschouwer!

Als laatste was de hoofdtrainer van GSVV aan de beurt, Theo de Vries. Hij zal de vereniging na dit seizoen ook verlaten en de overstap maken naar v.v. Oerterp. Theo is in het seizoen 2021/2022 begonnen bij GSVV en heeft in de afgelopen jaren veel jeugd een kans gegeven in het 1e elftal. Door ook weinig tot geen aanwas vanuit de jeugd was de uitdaging soms groot om alles in goede banen te leiden. De mooiste prestatie om op terug te kijken, onder de leiding van Theo, was het 1e jaar waar een 3e plek in de competitie was behaald. De nacompetitie leverde helaas niet de promotie naar de 4e klasse op.
Theo, dank voor je inzet bij het 1e elftal en ook de trainingen bij de jeugd! We wensen je alle succes toe bij v.v. Oerterp en wie weet komen we elkaar nog een keer tegen op de velden of op ons sportpark!

Theo de Vries sloot deze bijeenkomst af met de woorden: Het seizoen is nog niet voorbij, weekend weg staat nog op de planning en zo gaan we met elkaar het seizoen afsluiten!

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor