Loting Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi bekend

6, 7 en 9 juni op sportpark ’t Kleaster

Gerkesklooster – De voorbereidingen van het Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi zijn in volle gang. Inmiddels is de loting gedaan en weten de teams uit de regio tegen wie ze het moeten opnemen in de voorronden. De voorronden worden op dinsdag 6 en woensdag 7 juni gespeeld op sportpark ’t Kleaster in Gerkesklooster-Stoobos. De winnaars stromen door naar de finaleavond op vrijdag 9 juni.

In totaal doen 20 teams mee aan het, inmiddels traditionele en spannende toernooi. Op de eerste avond (dinsdag 6 juni) treden ONT Opeinde, vv Opende, Friese Boys, Harkema Opeinde en gastheer GSVV aan in poule A. In poule B spelen dezelfde avond VV Drogeham, Ropta Boys, Broekster Boys, ’t Fean ’58 en vv Buitenpost.   Woensdagavond maken ASC, vv De Lauwers, vv Surhuisterveen en  vv Oostergo het onderling uit in poule C. sc Kootstertille, WTOC, vv Kollum, sc Twijzel en fc Grootegast beslissen dezelfde avond wie er uit poule D doorstroomt naar de finale.

De eerste elftallen van deze verenigingen spelen dit toernooi op een compact veld met daaromheen  ballenjongens. Zo zit er altijd volop tempo in de wedstrijden wat weer zorgt voor veel actie en doelpunten. De organisatie ligt in handen van voetbalvereniging GSVV uit Gerkesklooster. Hoofdsponsor is Allert Pol Fysiotherapie uit Buitenpost & Leeuwarden. Hij stelt prijzen, met een totale waarde van 1000 euro, beschikbaar. Naast de sportieve eer een heel goede reden voor de teams om extra strijd te leveren. Op de website van hoofdsponsor Allert Pol Fysiotherapie kunt u de poule-indeling en het programma van alle drie speelavonden nalezen. Kijk voor meer informatie over het Allert Pol 5×5 Toernooi 2017  op www.allertpol.nl of op www.gsvv.nl. Graag tot ziens op Sportpark ’t Kleaster te Gerkesklooster voor het Allert Pol 5×5 Toernooi 2017!

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor