GSVV en WTOC in evenwicht

Na een 1-0 ruststand wist WTOC de stand in de tweede helft naar 1-1 te brengen. Veel kansen voor beide partijen, echter bleef het hierbij. Beide ploegen schieten hier weinig mee op, GSVV is wel van de hatelijke nul af.

Marco Kooistra wist vroeg in de wedstrijd op schitterende wijze te scoren. Cor Hoeksma gaf een dieptebal welke Kooistra zonder aan te nemen in één keer op de pantoffel nam. De bal zeilde via de onderkant van de lat in het doel van WTOC.

Meteen hierna kopte Jaap de Bruin namens de thuisploeg op de lat. Het gevaar van WTOC kwam voornamelijk vanaf de rechterkant met enkele gevaarlijke voorzetten. GSVV kwam de eerste helft ook een aantal keer gevaarlijk voor het vijandelijk doel. Alex pel kreeg twee uitgelezen mogelijkheden tot scoren maar wit het net niet te vinden. Rinus Kootstra zag een kansrijke knal van afstand geblokt worden (met arm) en Kooistra had een schot welke net naast ging. WTOC raakte nog eenmaal de lat door een schot vanaf randje zestien.

Zo snel GSVV scoorde in de eerste helft, deed WTOC het in het tweede bedrijf. Sybren Bosma kreeg de bal aan de linkerkant en slalomde door een zee van GSVV verdedigers. De keeper van GSVV had vervolgens het nakijken op een geplaatste schuiver in de verre hoek. Hierna golfde het spel op en neer, met kansen over en weer. Toch bleef het 1-1.

Een terechte uitslag in een wedstrijd waar het niveau niet al te hoog was. De strijd en spanning maakten veel goed.