GSVV JO11 Kampioen!

GSVV JO11 Kampioenen!
Klokslag 19.00 uur klonk het startsignaal van de wedstrijd sc Twijzel jo11 – GSVV Jo11 op sportpark de Moune te Twijzel.
Gespannen kopjes van GSVV, 1 punt nodig om het kampioenschap te grijpen.
De eerste 10 minuten loopt het ook niet geheel lekker op t veld, toch heeft GSVV zeker wel de overhand.
De eerste treffer van GSVV ligt na 10 minuten spelen in de goal met een mooie assist van Tycho scoort Symen
In de 13e minuut heeft Sem een schot op de paal, uit de rebound scoort Sven de 0-2. Daarna wordt het gelijk spannend voor de goal van GSVV echter Sander blijft koel en zorgt dat de stand niet veranderd. Door de voorsprong van GSVV komt wat rust in het spel van de jongens en ze laten ook mooi tikwerk zien en de verdediging met onder meer Pieter, Ruben en Bram staat als een huis. Rick heeft in de 15e minuut nog een schot op goal echter zit de keeper van Twijzel er prima bij.
GSVV is op dreef in de 17e minuut legt Tycho de 3e goal in het netje. Op een onbewaakt moment grijpt Twijzel nog in en zet de stand in de 28e minuut op 1-3.
De 2e helft zet Symen het eerste doelpunt op zijn naam. In de 43e minuut zet Twijzel de stand op 2-4 door wat geklungel voor de goal van GSVV.
Tycho en Sem grijpen in, door een prachtig een-tweetje tussen beide jongens wordt de 5e goal gescoord. Sven legt nummer 6 beheerst in het net. Dan scoort Twijzel uit een corner 3-6.
Karst schiet op goal en Tycho scoort uit de rebound en de eindstand wordt bepaald door de laatste goal van Symen 3-8.
Met deze prachtige uitslag pakt de Jo11 voor de 3e keer dit seizoen het kampioenschap! Een mooie afsluiter voor leider Oanne Weening en zoon Klaas. Zij zullen volgende seizoen naar Anjum verhuizen. De Jo11 en GSVV zal hun beide als speler en fantastische leider missen maar wensen hun veel geluk voor de toekomst!