I like to move it – Sportdag Gerkesklooster-Stroobos


Zaterdag 18 juni vond er in Gerkesklooster-Stroobos een sportdag plaats, georganiseerd vanuit de drie plaatselijke sportverenigingen: Gymnastiekvereniging DIO, Korfbalvereniging Frigro en Voetbalvereniging GSVV. Met een opkomst van meer dan 80 kinderen was dit voor een dorp als Gerkesklooster-Stroobos een zeer geslaagde dag!
Het op een leuke en speelse manier kennis laten maken met de verschillende sporten in het dorp en kinderen in beweging krijgen, dat was met name het doel van deze dag!
De sportdag begon met een gezamenlijke warming-up op het nummer ‘I like to move it’ met het dansje van Zumba Kids. Hierbij was er hulp ingeschakeld van één van de oudere leden van Frigro in zijn prachtige foute outfit! Na de warming-up werd er gestart met de activiteiten.
Deze vonden plaats op 3 verschillende velden op Sportpark ’t Kleaster. Op veld 1 en 2 werd van alle 3 sporten een activiteit aangeboden Zo was er een tumblingbaan vanuit de gymnastiek, een combinatie van buikglijden en mandje gooien vanuit de korfbal en konden de kinderen kennis maken met voetbal in een opblaasbare pannakooi en konden ze ook nog konijnenknallen! Op veld 3 stond een stormbaan waar alle kinderen zich helemaal op uit konden leven! De middag werd afgesloten met een gezamenlijke warme hap!
De grote opkomst van zowel kinderen als aanmoedigende ouders, het enthousiasme van de kinderen en het mooie weer zorgden ervoor dat iedereen mooi verkleurd, met een glimlach én een medaille naar huis zijn gegaan! Hierbij willen we dan ook alle vrijwilligers heel erg bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan deze dag! Kortom, samen staan we sterk!
Mochten er kinderen zijn die zich graag bij een van de drie verenigingen aan willen sluiten of meer informatie willen hebben, dan kan dat door contact opnemen met de betreffende vereniging door
een berichtje te sturen naar
,
gymnastiekverenigingdio.gs@gmail.com
frigro.gerkesklooster@gmail.com
of info@gsvv.nl. 
Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor