Allert Pol 5*5 Toernooi 2018

18,19 en 21 juni op sportpark ’t Kleaster

Gerkesklooster – De voorbereidingen van het Allert Pol 5 tegen 5 Toernooi zijn in volle gang. Inmiddels is de loting gedaan en weten de teams uit de regio tegen wie ze het moeten opnemen in de voorronden. De voorronden worden op maandag 18 en dinsdag 19 juni gespeeld op sportpark ’t Kleaster in Gerkesklooster-Stoobos. De winnaars stromen door naar de finaleavond op donderdag 21 juni.

In totaal doen 20 teams mee aan het, inmiddels traditionele en spannende toernooi. Op de eerste avond treden ONT Opeinde, Harkemase Boys, vv Kollum, ASC en gastheer GSVV aan in poule A. In poule B spelen dezelfde avond fc Grootegast, vv Zwaagwesteinde, Harkema Opeinde, ’t Fean ’58 en vv de Lauwers.

Dinsdagavond maken vv Buitenpost, Leovardia, vv Grijpskerk, Friese Boys & sc Kootstertille het onderling uit in poule C. vv Broekster Boys, vv Surhuisterveen, VIOD, sc Twijzel en vv Opende beslissen dezelfde avond wie er uit poule D doorstroomt naar de finale op donderdag 21 juni.

De eerste elftallen van deze verenigingen spelen dit toernooi op een compact veld met daaromheen ballenjongens. Zo zit er altijd volop tempo in de wedstrijden wat weer zorgt voor veel actie en doelpunten. De organisatie ligt in handen van voetbalvereniging GSVV uit Gerkesklooster.

Hoofdsponsor is Allert Pol Fysiotherapie uit Buitenpost & Leeuwarden. Deze stelt een aantal prijzen beschikbaar voor de winnaars. Naast de sportieve eer een heel goede reden voor de teams om extra strijd te leveren. Op de website van hoofdsponsor Allert Pol Fysiotherapie kunt u de poule-indeling en het programma van alle drie speelavonden nalezen. Kijk voor meer informatie over het Allert Pol 5×5 Toernooi 2018 op www.allertpol.nl of op www.gsvv.nl.

Graag tot ziens op Sportpark ’t Kleaster te Gerkesklooster voor het Allert Pol 5×5 Toernooi 2018!

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor