Verslag GSVV JO09 – FCM

Iets voor 17:00 uur werd duidelijk wie nu uiteindelijk die onbekende tegenstander FCM waren. De trainer/leider Thom Niewijk had de moeders van GSVV JO09 voor deze gelegenheid zover gekregen om de voetbalschoenen weer uit het vet te halen. De spelers van GSVV JO09 waren blij verrast en hadden nu natuurlijk meer motivatie om deze wedstrijd te winnen. Want wie wil nu verliezen van je eigen moeder?
Begin van de wedstrijd was het inderdaad duidelijk dat de jongens van GSVV JO09 dit absoluut niet van plan waren. In zeer korte tijd namen ze meteen al een 2-0 voorsprong. De eerste helft had GSVV JO09 duidelijk de overhand. In de 2e helft ging het gelijk op alleen de voorsprong de jongens van JO09 al bereikt hadden, hebben ze niet meer uit handen gegeven. Eindstand was uiteindelijk 8-4!
Na het laatste fluitsignaal mochten de kinderen nog een penalty nemen, terwijl hun moeder op goal stonden.
Met over 2 weken nog een toernooi in Twijzel, staat de zomerstop voor de deur.