Voorbeschouwing GSVV 1 – ASC 1

De Slag om Blauferlaat!

Komende zaterdag is het dan weer zover: DE SLAG OM BLAUFERLAAT!

Eerst kijken we even heel kort terug naar afgelopen zaterdag. In en tegen Eastermar kon helaas niet voor een kleine verrassing gezorgd worden. GSVV 1 ging helaas met een nederlaag van 4-1 van het veld. Hierdoor is de achterstand met de nummer 1 en 2 in de 5 klasse C tot 10 punten gekomen. Door de nederlaag van ASC afgelopen zaterdag tegen Surhuisterveen ( 1-2) is het verschil met Augustinusga 6 punten gebleven.

Komende zaterdag staat dus thuis de wedstrijd tegen ASC 1 op het programma. De ultieme mogelijkheid om het gat met ASC te vergroten en de 3e plek in de stand steviger in handen te krijgen. Wanneer GSVV op de 3e plek kan blijven, wie weet wat er aan het eind van het seizoen dan nog als toetje op het menu staat. De kans is dan natuurlijk zomaar aanwezig dat er een periode van de nummer 1 of 2 van dit moment in de competitie doorschuift naar beneden en zomaar in handen van GSVV terecht kan komen. Dit betekend dan als toetje meedoen in de nacompetitie.

De 1e onderlinge wedstrijd in Augustinusga eindigde op 5 november 2022 in een 1-0 overwinning van GSVV. De derby is dus op voorhand niet zomaar beslist en zorgt altijd voor extra spanning en sensatie! Hopelijk gaat de spanning komende zaterdag niet ten koste van het voetbal en wordt er een mooie wedstrijd op de mat gelegd.

U komt toch ook zaterdag GSVV 1 aanmoedigen richting hopelijk een overwinning zodat de 3e plek steviger in handen is?!
Zaterdag 25 maart om 14:30 uur gaat de bal rollen op sportpark ‘t Kleaster, scheidsrechter van dienst is B.M. Leistra en pupil van de week Bram de Haan. Hopelijk geeft hij het goede voorbeeld hoe de bal in de goal geschoten moet worden.

Tot zaterdag!

Wedstrijdsponsor is Plantinga Loonbedrijf – Kraanverhuur

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor