Voorbeschouwing GSVV 1 – De Sweach 1

Voorbeschouwing GSVV 1 – De Sweach 1

We beginnen even met een kleine terugblik op de laatste wedstrijd op donderdagavond 6 april tegen Udiros 1. Helaas stond aan het eind van de wedstrijd een score van 1-4 op de borden. Door deze nederlaag is ASC ondertussen op gelijke hoogte gekomen qua punten en de nummer 5 (ONB) en 6 (Udiros) op 3 en 6 punten minder dan GSVV. Dit betekend dat het gevecht om de 3 plek spannender is geworden en meer ploegen hier kans op maken. Het belang van de 3e plek in de eindstand is de eventuele “toetje” aan het eind van het seizoen. De kans is namelijk groot dat de nummer 1 of 2 op dit moment door het kampioenschap, de behaalde periode titel niet nodig heeft en doorgeschoven gaat worden in de rankschikking.

Komende zaterdag staat de return tussen GSVV 1 en De Sweach 1 op het programma. GSVV zit even in een mindere fase wat betreft de punten. Hierdoor is een overwinning op de nummer 9 van de stand zeer welkom. Niet alleen voor de punten, maar ook om het positieve gevoel weer te pakken te krijgen. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen op 19 november eindigde in een 1-1.
De weersvoorspellingen worden de komende dagen steeds beter, met meer zon en een hogere temperatuur. Tijdens de paasdagen zijn hopelijk de woonboulevards al voldoende bezocht, zodat u komende zaterdag om 14:30 uur in het mooie voorjaarszonnetje de mannen van Theo de Vries kan aanmoedigen naar hopelijk een overwinning. U bent van harte welkom op sportpark ‘t Kleaster in Gerkesklooster!

De wedstrijd staat onder leiding van dhr. S. Westra. De pupil van de week Stefan Kooistra, zal de bal deze middag voor het eerst laten rollen en hopelijk voordoen hoe de bal tegen de netten aan moet komen.
Wedstrijdsponsor is Autobedrijf Joost Niewijk

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor