Voorbeschouwing GSVV 1 – TFS 1

Voorbeschouwing GSVV 1 – TFS 1

Voor morgen staat de laatste competitiewedstrijd op de planning en die is thuis tegen TFS 1. In de voorgaande voorbeschouwingen heeft u van mij al regelmatig kunnen lezen betreft belangrijke wedstrijden, toetje, nacompetitie enz. Deze wedstrijd sluit daar helemaal op aan. GSVV staat op dit moment op de 3e plek in de competitie met 42 punten. Op de gedeelde 4e plek met 40 punten staan welgeteld 3 teams, namelijk Surhuisterveen, ASC en ONB. ONB heeft alleen de laatste wedstrijd al gespeeld en blijft dus hangen op 40 punten. Surhuisterveen en ASC daarentegen hebben de mogelijkheid bij een overwinning om nog over GSVV heen te gaan.
Bovenaan is de beslissing ook al gevallen, Eastermar is kampioen geworden. Namens GSVV uiteraard gefeliciteerd! Eastermar heeft alleen ook de 1e periode gewonnen en heeft ook de beste papieren om de 2e periode in de wacht te slepen. Dit betekend dat na de laatste speelronde morgen er nog wel wat geschoven gaat worden met periodetitels en dus recht op een ticket voor de nacompetitie. U kunt het dus al raden dat de 3e plek in de competitie nogal belangrijk kan zijn.

GSVV heeft dus, met een voorsprong van 2 punten op de concurrenten, de 3e plek helemaal in eigen handen. TFS staat op de 12e plek, bij een eventuele overwinning kan TFS nog enkele plekke stijgen. De 1e onderlinge ontmoeting was op 18 februari en leverde het GSVV 3 punten op met een uitslag van 8-1. De belangen voor morgen zijn alleen dit keer wat groter, dus resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst!
Komt u morgen het 1e elftal aanmoedigen naar de laatste belangrijke 3 punten?

Aanvang van de wedstrijd op sportpark ‘t Kleaster is 14:30 uur en staat onder leiding van R. Dijkstra.
Pupil van de week is Senna Plantinga en hopelijk laat ze zien aan de heren hoe de bal deze middag tegen touwen aan moet komen!
Wedstrijd-/balsponsor deze middag is Financiële Diensten Noord uit Buitenpost&Kollum.

 

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor