Voorbeschouwing zaterdag 11 maart 2023: GSVV 1 – Udiros 1

Voor komende zaterdag staat de thuiswedstrijd gepland tussen GSVV 1 – Udiros 1.

Eerst even een kleine terugblik op afgelopen weekend. GSVV 1 weet 3 punten uit Drachten mee te nemen door ONB met 3-1 te verslaan. Een belangrijke overwinning! Hiermee houden ze een redelijk aansluiting met de nummer 1 en 2 (Eastermar en Boornbergum). Zowel nummer 1 en 2 behaalde ook een overwinning waardoor het verschil 7 punten bleef. ASC, de nummer 3 in de competitie, kwam niet in actie waardoor het gat 6 punten is geworden, maar ASC heeft dus nog een wedstrijd tegoed. Maar zoals in voetbalwereld vaak gezegd wordt; die 3 punten moeten ze eerst maar eens halen!

Komende zaterdag is dus Udiros te gast op onze eigen sportpark ‘t Kleaster. Udiros staat 9e in de competitie en liep afgelopen zaterdag tegen een redelijk grote nederlaag aan, 5-2 verloren van Surhuisterveen. Udiros zal dus gebrand zijn zaterdag om dit te herstellen. De 1e wedstrijd tegen elkaar in deze competitie, op 15-10-2022 in Nieuwehorne, eindige in een 1-1. Om in het spoor van de nummer 1 en 2 te blijven en het gat met ASC op 6 punten te houden, kunnen de mannen van Theo de Vries zaterdag dus aan bak!

Kom zaterdag dus om 14:30 uur naar sportpark ‘t Kleaster om GSVV 1 (op een positieve manier) aan te moedigen naar hopelijk een nieuwe overwinning.
De wedstrijd staat onder leiding van D.A. Dijkstra. Pupil van de week is Stefan Kooistra (voor een interview met hem klik hier).
Wedstrijdsponsor is Kuipers Bedrijfsontwikkeling B.V.

 

Sponsoren
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor
  • Sponsor