GSVV start met een driepunter

GSVV heeft de eerste competitiewedstrijd winnend afgesloten. VVT werd in een slechte wedstrijd
verslagen met 3-1.
GSVV begon uitstekend aan de wedstrijd. In de 10e minuut werd het ook terecht 1-0 voor de thuisploeg.
Wichard Alink mocht uithalen vanaf randje zestien en schoot de bal keihard in de verre bovenhoek.
Lang kon GSVV niet genieten van de voorsprong want enkele minuten na de openingstreffer mocht VVT
een hoekschop nemen. Deze werd slecht verwerkt door de verdediging en tergend langzaam rolde de
bal in het doel, Friso Bosma was de doelpuntmaker. 1-1.
Na deze gelijkmaker was het spel niet om aan te gluren van beide kanten. Bij GSVV lukte vrij weinig en
VVT was niet bij machte om er iets mee te doen.
Na rust bleef het rommelig, al was GSVV wel de betere wat resulteerde in enkele kansen. In de 51
e
minuut was het al raak. Een voorzet belandde op de bovenkant van de lat, de bal kwam vervolgens voor
de voeten van Wichard Alink die op zijn beurt Marco Kooistra geheel vrij zag staan voor het doel. Voor
laatst genoemde was het een simpel klusje.
VVT probeerde de tweede helft van alles maar zijn niet één keer echt gevaarlijk geweest voor het doel
van keeper Joren van Manen. GSVV scoorde nog wel een keer deze wedstrijd. Marco Kooistra wist na
een lange bal in één keer uit te halen en verschalkte de VVT-goalie op een geweldige manier. De 3-1
zorgde voor enige opluchting en met een beetje fortuin was de score hoger opgelopen, echter de paal