Wichard Alink winnaar GSVV Fifa-toernooi

Vrijdag 19 januari was de 4e editie van het welbekende FIFA-toernooi van GSVV.
Dit jaar georganiseerd door een nieuwe organisatie, overgenomen van Ietzen Durk Keuning en Gerrit Jagersma.

Ook dit jaar is er weer geprobeerd een leuk toernooi te realiseren. Helaas door te weinig opgave, met een totaal van 20 deelnemers, waren er 5 poules in plaats van 6. Dit nam niet weg dat ook dit jaar het toernooi een groot succes was. Met meerdere spannende wedstrijden, hilarische reacties en acties op het scherm, was het ook dit jaar weer geslaagd.

Doordat we met minder poules speelden, hadden meerdere mensen kans om door te gaan naar de 8e finale, ook wel bekend als de knock-out fase. Na goed 4 uur FIFA op de beeldschermen werd uiteindelijk bekend dat de finale werd gespeeld door Jacob van der Veen, spelend als Borussia Dortmund, tegen titelverdediger Wichard Alink, ook spelend als Borussia Dortmund. Na een zeer intensieve startleek de finale al na de eerste helft gespeeld te zijn. De acties van Jacob van der Veen mochten niet baten en bezorgde Wichard Alink voor de derde jaar op rij het kampioenschap van dit FIFA toernooi. Daarnaast mag Wichard de wisselbokaal van het FIFA-toernooi houden en won hij een geldprijs
van € 40.-. Jacob van der Veen werd 2e en ging ervan door met een geldprijs van € 20.-. Onder de nummers 3 t/m 8
werd een geldbedrag van € 40.- verdeeld.

Namens de organisatie willen wij deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers bedanken voor hun komst. Wij hopen dat wij ook volgend jaar de 5e editie van het FIFA-toernooi mogen organiseren! Wel hopen wij dat volgend jaar het toernooi met 6 poules (24deelnemers) kan worden gespeeld.